De mooie grote tuin wordt door ons gezamenlijk bijgehouden. We proberen dat wekelijks een halve dag gezamenlijk te doen. En in het voor- en najaar een heel weekend met ondersteuning van een paar tuinmannen voor het ‘zware’ werk. Dan wordt tussen de middag voor soep gezorgd.

We zorgen gezamenlijk voor het onderhouden en schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes.

Maandelijks komen we bij elkaar voor een thema-avond. Vier keer per jaar vindt de ALV (algemene ledenvergadering) plaats, zodat we besluiten kunnen vastleggen.

Elke maand zorgt een kookgroep voor een gezellig dinertje. Op zondagmiddag komen degenen die willen naar het ‘happy hour’. Elke  tweede zondag van de maand staat ’s morgens de koffie klaar. Er wordt ruim aandacht besteed aan feestdagen.

In onze gemeenschappelijke tuinkamer staat een piano waar wij graag achter kruipen of naar luisteren. Initiatieven worden op prijs gesteld; soms organiseert iemand een filmavond of andere activiteit. Tevens doen we al enkele jaren mee met “Gluren bij de Buren”, waarbij een concert wordt gegeven in de tuinkamer, die dan open is voor publiek.

Regelmatig vinden wij elkaar bij culturele evenementen zoals bezoek aan een filmtheater, muziekvoorstelling (pop-rock-blues of klassiek), museum of schouwburg. Of we gaan met een groepje wandelen of fietsen.